A view to the future (Blogi)

1 min read

Think Summit – tapahtuma, jota ei kannata jättää väliin

30.9.2019 20:53

Syksyn kiinnostavin tapahtuma lähestyy: 29. lokakuuta IBM:n Think Summit kokoaa alan huiput Messukeskukseen. Let’s put Smart to Work! Mukana on tietysti myös Houston Analytics. Meidät löytää ständiltä 26, mutta myös 1-to-1 tapaaminen on mahdollista varata Think’n’meet -servicen

kautta – suosittelen. Parhaimman annin Think Summit -tapahtumasta saa yhdistämällä kaksi tärkeää sisällön osa-aluetta: omaa tarvetta palvelevat vuoropuhelut ja huippuasiantuntijoiden esitykset päälavalla ja kampuksilla.

Data & AI -kampuksella Houston Analyticsin puheenvuoron pitää meidän Science Senior Optimization Advisor Fabricio Oliveira otsikolla  Optimizing decision-making: harnessing the power of mathematical optimization to support hard decisions. Fabricio toimii myös apulaisprofessorina Aalto-yliopistossa eli tervetuloa kaikki optimoinnista kiinnostuneet paikalle. Luvassa on sekä tiukkaa tietoa alan kehityksen huipulta että  käytännön caseja. Voit lukea Fabricion blogin kirjeemme liitteestä.

 

IBM think 2019 - Oliveira

Houston Analyticsin Fabricio Oliveiran puheenvuoro IBM Think Summitissa

 

Houston Analytics elää voimakkaan kasvun kautta. Haluamme jatkossa tarjota entistä laajemmin mm. erilaisia keinoälyn sovelluksia, jotka mahdollistavat asiakkaidemme toiminnan ja kilpailukyvyn merkittävän kehittymisen. Tämän varmistaaksemme olemme saaneet riveihimme uusia alan huippuja.

Hyvä suhde asiakkaan kanssa vaatii meiltä paitsi oman alamme huippuosaamista myös ennen kaikkea asiakkaan tarpeiden syvällistä ymmärtämistä. Tältäkin osalta rivimme vahvistuvat. Lokakuun alusta IBM:llä pitkään asiakasrajapinnassa johtotehtävissä työskennellyt Tommi Tulisalo aloittaa Houston Analyticsin kaupallisena johtajana. Tommille keinoälyratkaisut samoin kuin IBM Watsonin tarjoamat mahdollisuudet ovat olleet työsarkaa vuosien ajan. Viimeisimmät vuodet Tommi tiimeineen on ollut auttamassa finanssisektorin asiakkaita hyödyntämään teköälyratkaisuja riskienhallinnan sekä petosten- ja rahanpesun torjunnan alueella. Uskon, että Tommin tulo riveihimme avaa uusia näkymiä myös monille asiakkaillemme.

See you at Think Summit!

Featured